Maling af facade med smukke resultater

Bring nyt liv til din bygning med facademaling

Er facaden på din private bolig eller erhvervsbygning ikke længere, hvad den har været? Måske er der opstået revner eller steder, hvor malingen er begyndt at falde af, eller måske trænger den bare til at få genopfrisket malerarbejdet? Uanset hvorfor du ønsker hjælp til maling af facade, så er Hjerrild & Riisbjerg ApS klar til at hjælpe!

Vi tilbyder nemlig professionel facademaling med smukke resultater. Vi kan derfor hjælpe dig med at bringe nyt liv til din gamle facade, der ligeledes forlænger facadens levetid. Det gør vi for mange kunder i byer som Otterup, Odense og Bogense, men vi kører også gerne ud i resten af landet, hvis du har brug for det.

Derfor skal du overveje maling af facade

Maling af facade kan være en fornuftig investering af flere årsager. Først og fremmest er facademalingen dét, der giver hele bygningen sit udtryk, og en gammel og slidt facade betyder også et trist udtryk til hele boligen. Dertil styrker malingen også facaden, og med et fornyet malerarbejde kommer din facade til at holde sig i endnu længere tid.

Uanset om din facade trænger til en mindre opfriskning eller en komplet makeover, har vi ekspertisen og erfaringen til at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vi ved, at den bedste løsning ikke nødvendigvis er den nemmeste, og vi hjælper dig derfor med at træffe den rette beslutning.

Vores tilgang til maling af hus grundig og detaljeorienteret, fra den indledende konsultation til det færdige resultat. Vi vil nemlig gerne gøre en forskel, som er til at få øje på, og vi forlader derfor aldrig et arbejde, før det endelige resultat lever op til vores utroligt høje standarder.

Kontakt os for at få et tilbud på at få genopfrisket facaden

Vil du høre mere om dine muligheder med maling af facade, eller vil du have et tilbud på din opgave? Kontakt os i dag og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Når du har fortalt os om opgavens omfang og dine specifikke ønsker, giver vi dig gerne en pris på arbejdet.

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 44 12 24 86

​eller skriv en mail til malerne@hr-maler.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hjerrild & Riisbjerg ApS

Søndergade 35, 5450 Otterup

- Klik her for rutevejledning
CVR: 42872423

Kontaktoplysninger

Telefon: ​44 12 24 86

malerne@hr-maler.dk

Lars: lars@hr-maler.dk - 44 12 24 86

Tanja:  tanja@hr-maler.dk - 44 12 24 87

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket